VERKOOP OCCASIONS BMW en MINI

Bekijk onze huidige voorraad BMW en MINI occasions.
Bel ons gerust op 036 522 53 58 voor meer informatie of vrijblijvend advies. Je kunt ook via ons contactformulier je vraag insturen. We reageren dan snel!

BMW en MINI occasions: kwaliteit en betrouwbaarheid

BMW en MINI zijn twee van de meest geliefde automerken in Nederland. Ze staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en rijplezier. Ook occasions van deze merken zijn zeer gewild.

Er zijn veel redenen waarom BMW en MINI occasions zo populair zijn. Ten eerste zijn ze van hoge kwaliteit. De auto’s zijn goed gebouwd en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Ten tweede zijn ze betrouwbaar. BMW en MINI hebben een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid. Ten slotte zijn ze leuk om in te rijden. De auto’s hebben een sportieve rijstijl en zijn voorzien van krachtige motoren.

Onze BMW en MINI occasions?

We hebben een constant roulerende voorraad occasions. Zowel voor BMW als voor MINI. We kopen zowel in Nederland als in et buitenland auto’s is. Altijd auto’s die ‘iets bijzonders’ hebben, zoals lage kilometrage, bijzondere uitvoering of een perfecte staat.
Nadat auto’s bij ons binnenkomen worden ze grondig nagekeken. Eventuele problemen worden opgelost zodat we ze met een gerust hart kunnen leveren. Om zo veel mogelijk zekerheid voor onze klanten in te bouwen zijn we BOVAG gecertificeerd en geven we dus BOVAG garantie.

BMW en MINI occasions: een goede investering

Een BMW of MINI occasion is een goede investering. De auto’s zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en leuk om in te rijden. Zo heb je jaren lang plezier van je aanschaf! En mocht er nu toch een keer wat zijn, dan helpen we je met vakkundig advies en indien nodig repareren en onderhouden we je auto.