OVER ONS

JVB auto’s is al jaren gevestigd in Zeewolde. Begonnen als eenmanszaak en door onze aanpak, kennisniveau en concurrerende prijzen inmiddels gegroeid! JVB is BOVAG aangesloten en levert ook met BOVAG garantie.

We zitten in een modern pand aan de Eenspan 31 in Zeewolde. Op deze locatie zijn we goed bereikbaar door snelle verbindingen naar het midden van Nederland. We hebben een uitgebreide en moderne werkplaats en volop ruimte om ons aanbod te laten zien.

We bestaan uit een team van betrokken en ervaren medewerkers. Met jarenlange ervaring in BMW en MINI techniek. We kunnen met gerust hart zeggen, ‘we zijn gespecialiseerd in BMW en MINI”.

Van links naar rechts:
Erik, Jeroen, Sander, Evert

Medewerkers JVB auto's

Team JVB auto's

JVB auto's - Jeroen van Beek

Jeroen van Beek

Eigenaar

Zeil liefhebber, fan van BMW en MINI en aanspreekpunt voor alle zaken binnen het bedrijf.

“Ik heb jarenlang als monteur gewerkt bij BMW maar op een gegeven moment besloten JVB auto’s te beginnen. Ik kan nu vaker mijn klanten meer of iets beters bieden. Daar doe ik het voor.”

JVB auto's - Evert Moshagen

Evert Moshagen

1e monteur en APK-keurmeester

Al jaren een bekend gezicht bij JVB auto’s. Inmiddels heel veel kennis opgedaan.

“Voorkeur voor merken? BMW en MINI zijn toch wel de twee merken waar ik het meeste mee heb. En om daar dagelijks mee te werken is fantastisch”

JVB auto's - Erik Mengerink

Erik Mengerink

Mede-eigenaar

Als mede-eigenaar en hoofdverantwoordelijke voor de inkoop en verkoop van occasions, maar vooral ook als liefhebber, weet ik dat het vinden van de juiste auto niet alleen draait om kenmerken en specificaties, maar ook om het gevoel dat de auto bij je oproept. Daarom neem ik graag de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren.

JVB auto's - Sander Bos

Sander Bos

Technisch specialist en APK-keurmeester

..

Sem Evers
Sem Evers
12 November 2023
Top service!!!
Chris De Bruin
Chris De Bruin
14 Oktober 2023
Keurige ontvangst, schone en nette werkplaats. Dochter heeft er vanmiddag een nieuwe BMW i3 gekocht. Mooie auto.
Pi Nokkio
Pi Nokkio
30 Augustus 2023
Onderhoud verliep weer soepel. Zeer klantvriendelijk en laagdrempelig.
H B Specht
H B Specht
24 Augustus 2023
Der Verkauf war sehr gut organisiert. Man hat mich sehr höflich und kompetent beraten. Leider hat das Getriebe nach kurzer Zeit Probleme beim Schalten gemacht. Erfreulicherweise haben wir eine zufriedenstellende Lösung gefunden.
M K
M K
29 Juli 2023
Ik ben zeer tevreden over deze dealer! Onlangs kwam er plotseling rook onder de motorkap vandaan en ik was behoorlijk bezorgd. Gelukkig ben ik klant bij JVB, en zij hebben me uitstekend geholpen. Ze ontdekten dat er een terugroepactie openstond voor mijn auto en dat dit het probleem veroorzaakte. Ze hebben alles snel en professioneel opgelost en het viel nog onder garantie ook. Geweldig geregeld! Maar niet alleen in deze specifieke situatie heb ik goede ervaringen gehad met deze dealer. Los van dit voorval is de communicatie altijd zeer goed en snel. Als ik vragen had of hulp nodig had, stonden ze altijd klaar om te helpen en gaven ze duidelijke en vriendelijke antwoorden. Dat waardeer ik enorm. Kortom, ik kan deze dealer van harte aanbevelen. De goede en snelle communicatie in combinatie met hun professionele en klantgerichte aanpak geeft me veel vertrouwen in hun service. Ik voel me goed verzorgd en weet dat mijn auto in goede handen is bij JVB. Hartelijk dank voor de uitstekende dienstverlening!
Pedroramosgomes Soares
Pedroramosgomes Soares
8 November 2022
5 -sterren personeel en goede uitleg van wat de auto nodig heeft. en altijd klaar om te helpen wanneer dat nodig is.
Tjeerd de Vries
Tjeerd de Vries
6 September 2022
Vriendelijk, eerlijk en deskundig!
Rene van Dijk
Rene van Dijk
15 Mei 2022
Het adres voor je BMW als je niet naar de dure merkdealer wil!